ОПИСАНИЕ

Бонус Презареждане Спорт, се предлага веднъж седмично на всички играчи с реални средства, които депозират в игралната си сметка.

За да се възползвате от Бонус Презареждане Спорт трябва да въведете бонус код SR100 в обозначеното за това поле, при осъществяването на депозит.

С този бонус ще получите допълнителни средства за игра в размер на 25% от направения депозит, като максималната стойност на бонус средствата е 100 лева. Бонусът ще бъде добавен в баланса на игралния Ви профил веднага и ще може да го използвате само за залози на спортни събития.

За да можете да изтеглите бонуса и евентуалните печалби, трябва да изпълните условията за разиграване на бонуса в определения в условията срок.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 04.01.2017

Край: 31.12.2017

Забележка: Запазваме си правото да прекратим промоцията, преди посочения тук срок или да удължим срока, по наша преценка. Всички участващи клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. Бонус Презареждан Спорт е оферта валидна само за играчи, които имат регистрация с реални средства на winbet.bg.
 2. От Бонус Презареждане Спорт всеки играч може да се възползва само веднъж седмично, като въведе бонус код SR100 при депозиране.
 3. Бонус Презареждане Спорт изисква успешен депозит.
 4. Бонус Презареждане Спорт може да бъде получен само веднъж на седмица и ще бъде активиран на база на този седмичен депозит, при който е използван бонус код SR100.
 5. Бонус Презареждане Спорт е оферта валидна само за залози в секция спорт на winbet.bg и не може да се използва за залози на други игри. Залози направени в секцията казино, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
 6. За да активирате Бонус Презареждане Спорт трябва да въведете бонус код SR100 в обозначеното за това поле при осъществяването на депозита, с който желаете да активирате офертата.
 7. Сумата на бонуса е 25% сумата на депозита. Например, ако депозирате 100лв. ще получите още 25 лева бонус и ще разполагате с 125 лева за игра. Ако депозирате 20лв. ще получите още 5 лева бонус и ще разполагате с 25 лева за игра. Ако депозирате 400лв. ще получите максималния бонус от 100 лева и ще разполагате с 500 лева за игра.
 8. Максималната сума на бонуса е 100 лева. Ако депозирате например 1000лв, бонусът който ще получите ще бъде 100 лева, тъй като това е максималната сума на бонуса.
 9. Сумата на бонуса ще бъде кредитирана във Вашата игрална сметка едновременно с направения депозит. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате на спорт, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат удовлетворени условията за разиграване на бонус офертата.
 10. Бонус Презареждане Спорт не може да бъде активиран ако в момента имате друг активен бонус за спорт във Вашия игрален профил. Във всеки един момент може да имате само един активен бонус спорт в профила си.
 11. След приемането на офертата, сумата на квалифициращият депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
 12. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби с нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 6 пъти депозит (маскимум сумата за превъртане на депозита е 400лв.) плюс бонус (при депозирани 400 и получен 100 бонус, трябва да се направят залози за (400+100)*6 = 3000 лева).
 13. Само спортни залози направени на коефициент 2.0 или по-голям се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
 14. Заключената сума няма да бъде използвана за залози с коефициент по-малък от 2.0. За да може да се направят залози с коефициент по-малък от 2.0, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.
 15. Максимумът на залог със заключените средства е 600 лева. Залог по-голям от тази сума ще бъде вземан от свободните средства по сметката, ако такива са налични. Залози равни или по-малки от 600 лева ще бъдат вземани от бонус баланса или комбинация на бонус баланс + свободен баланс (при квалифициращи залози).

  Пример 1: Ако клиент има заключен баланс от 600 лева и свободни 1000 лева, тогава няма да бъде възможно да се направи залог за 1600 лева и ще получи съобщение, оказващо това. В тази ситуация опциите са две – залог на повече от 600 лева от свободния баланс без ограничение на минимален коефициент или залог по-малък или равен на 600 лева на коефициент 2.0 или по-голям от заключения баланс.

  Пример 2: Ако клиент има 300 лева заключен баланс и 200 лева свободен, то тогава ще може да заложи 500 лв. на коеф. 2.0 или по-голям, като печалбата ще бъде разпределена пропорционално към сумата на заключения и свободния балансЗаключеният баланс може да се използва единствено за залози с коефициент 2.0 или по-голям, като сумата на залога не трябва да надвишава 600 лева.

 16. Клиентът няма да има опция за повтарящи залози, независимо от сумата на залога или коефициента на събитието.
 17. Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, като например: отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.
 18. Валидността на бонуса е 7 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени.
 19. В случай че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 7 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 20. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 7 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването и.
 21. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на 7 дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
 22. Ако играчът реши да се откаже от бонуса, преди изтичането на неговата валидност, то цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби, ще бъде изтеглена от баланса на игралния профил.

Забележка: Запазваме си правото да променим условията на промоцията, във всеки един момент, по наша преценка. Всички участващи клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.

Запазваме си правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонус Презареждане Спорт офертата, да приспаднем всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с Вашия бонус, моля, свържете се с екип “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.